רולדת שוקולד לפסח

הילה ליברטי מתכון: רולדת שוקולד לפסח
מצרכים
ארבע ביצים
כוס אחת סוכר
3/4 כוס קמח תופח כשר לפסח
כף גדושה קקאו
2-3 כפות שמן

להכנת הקצפת:
קצפת צמחית 250 מל
כף אחת גדושה אינסטנט וניל
וכף סוכר

לציפוי השוקולד -הגנאש:
חצי מיכל קצפת צמחית
מאה גר שוקולד מריר

לקישוט:
קוקוס

אופן הכנה
נקציף ביצים שלמות עם כוס סוכר בהדרגה (הקצף אמור להיות יציב תפוח גבוה)
נוסיף את השמן, קמח וקקאו (כמובן לנפות לפני כן)
נחמם תנור ל 170 מעלות.
על תבנית התנור להניח נייר אפיה ונשמן הנייר היטב.
ניצוק את התערובת בתבנית ולאפות כ 15 דקות, לבדוק שהמגע יהיה מעין קפיצי.
נגלגל לאחר האפייה לרולדה וניתן לה להתקרר.
אחרי ההתקררות ניתן למרוח במעט ריבה מהולה במים וגם למלא בקצפת, ואז לקרר כ 15 דקות.

לגנאש:
נחמם בפולסים את השמנת ונוסיף את השוקולד מריר.
נערבב היטב וניצוק על העוגה. נפזר את הקוקוס.
נקשט עם מעט גנאש פסים על הרולדה. חג שמח.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *