רולדות בטעמים 

לבצק:
8 ביצים
כוס סוכר [200 גרם]
4 כפות שמן
כוס קמח תופח [160 גרם]
תמצית משמש או טעם אחר
קורט אבקת צבע מאכל נניח כתום


לקרם:
250 מיל שמנת מתוקה [ מיכל]
250 מיל שמנת צמחית
כוס חלב
2 פודינג וניל
10 טיפות תמצית טעם, נניח קרמל
2 כפות סוכר


אופן ההכנה:
הפרידו את הביצים
הקציפו את החלבונים במיקסר במהירות גבוהה 2 דקות
הוסיפו את כוס הסוכר באיטיות והקציפו אותו 3 דקות
ערבבו 4 כפות שמן לחלמונים והוסיפו את הטעם והצבע [ ניתן לחלק את המסה וליצור גוונים שונים של מספר צבעים]
ערבבו את החלבונים עם החלמונים והוסיפו כוס קמח תופח
שטחו על נייר אפיה והכניסו ל13-15 דקות לתנור שחומם ל180 מעלות טורבו
הוציאו וגלגלו את הרולדה והכניסו לצינון למקרר לשעה
בינתיים הקציפו את חומרי הקרם וגוונו עם תמצית לבחירה [ ניתן גם לצבוע את הקרם]
מלאו את הרולדה וקשטו אותה 


בתיאבון

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *