קרלבסקי מלכת העוגות הגיאורגיות

קרלבסקי👑👑מלכת העוגות הגיאורגיות❤
באדיבות חני קונאשוילי
חייבת לציין שצריך לעשות יום מראש כך הביסקוויט מתרכך והעוגה טעימה יותר❤
*כוס מדידה 250 מיל**
לבצק:
לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה 250 גרם מחמאה/חמאה רכה מאוד
3/4כוס סוכר.
1סוכר וניל
לערבל 3 דקות.
להוסיף 3 ביצים עד לאיחוד.
להוסיף 2 כפות מלאות דבש
1 כף חומץ
לערבל חצי דקה.
להוסיף 1 אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
3 כוסות קמח
לאחד לבצק.
לבדוק הבצק צריך להיות דביק מעט ורך.
אולי צריך עוד חצי כוס קמח.
להוסיף 1 וחצי כוסות אגוזי מלך קצוצים.
לערבל עוד חצי דקה.
בידיים רטובות מעט לחלק ל3 חלקים גדולים ו1 קטן.
לשים נייר אפיה על תבנית לסמן קוטר של תבנית 28 .
כך להכין עם שני ניירות הנוספים.
בידיים רטובות לקחת כדור בצק ולפי הסימון לשטח את הבצק.
לאפות ב180 מעלות עד להזהבה שחומה.
להוציא ולקרר. לא לגעת עד שמתקרר כי הביסקוויט נשבר כשהוא חם.
בזהירות כשזה כמעט קר להוריד את נייר האפייה.
כך לאפות את השתיים הנותרים.
את כדור הבצק הקטן יותר לשים על נייר אפיה ובידיים רטובות לשטח לעובי דק.
לקרר מעט. ואז לפורר על הידיים או מזלג לפרורים לללא גושים.
לקרם:
2שמנת מתוקה
1כוס חלב חד פעמי חם
1פודינג וניל צרפתי
2 סוכר וניל
5 כפות סוכר
להקציף לקצפת יציבה.

הרכבת העוגה:
לשים על מגש ביסקוויט
לשים שליש מהקרם
לשים מעל את הביסקוויט השני
מעל שליש קרם.
ביסקוויט שלישי למרוח קרם בצדדים ומעל.
לפזר בנדיבות את הפירורים בצדדים ומעל שלא יראו את הקרם.
***הפעם שמתי על הביסקוויט השני ריבת פובידל ומעל את הקרם והמשכתי כרגיל**
לשים במקרר בכלי אטום ולפרוס רק עוד יומיים יותר טעים.
בהצלחה

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *