קציצות פרגית

תודה לאורטל עמר על המתכון

קציצות מפרגית טחונה ברוטב אדום עם אפונה וגזר גמדי

 

מתכון :

קוצצים עלי סלרי / כוסברה / בצל / פטרוזיליה במעבד מזון או סלייסר מערבבים בקערה ביחד עם חצי קילו פרגית טחונה שמים תבלינים : פפריקה מתוקה / חריפה / כורכום / מלח / חצי לחם סחוט או לחמניה רק את הלבן אני שמתי מלחמניה..סוחטים טוב טוב שמים פלפל שחור גרוס ומערבבים את העיסה טוב טוב לאחר מכן יוצרים כדורים ומניחים בצד .. לרוטב מטגנים בצל 1 גדול עד שהזהיב , גמבה אדומה לחתוך לרצועות או קוביות לערבב להוסיף עלי סלרי וכוסברה קצוצה לשים את אותם תבלינים שיש בבשר לשפוך 2 כוסות מים מהברז בכוס חד פעמי ולהוסיף 2 רסק קטן להביא לרתיחה של 10 דק ואז להוסיף את הכדורים בעדינות במרכז הסיר לכסות ולהמתין כ20 דק ואז להוסיף את קופאסת השימורים של אפונה וגזר לערבב להוסיף עוד כוס מים אבל חמים הפעם לחכות עוד רבע שעה ויוצא לכם מעדן מומלץ להכניס את הקציצות לתנור לפחות לעוד רבע שעה עד 20 דק ! על חום 180 מעלות לתנור שחומם מראש בתאבון !!

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *