קובה פטטה

תודה לגילה עדי על המתכון

קובה פטטה לא מוותרים לי על הקובה פטטה בפסח מתכון מסבתא שלי המתכון לבצק 4 תפוחי אדמה גדולים מבושלים עם הקליפה האדומה לקלף כשמתקרר למעוך (אני מעכתי במכשיר המוליין אפשר גם בפומפיה) מלח כורכום מעט פיטרוזיליה 4 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה למילוי 1/2ק"ג בקר בקר טחון 4 בצלים גדולים מטוגנים בשמן ולסנן שמן מיותר כמה שאפשר למי שאוהב (זה גם היה במקור) להוסיף צימוקים בהירים וצנובר. בהאראט פלפל שחור פפריקה מתוקה חריפה ומתוקה לקרר את המילוי היטב להכין קערה עם מים להכין קערה עם ביצה מתובלת פפריקה וכורכום בשקית להניח את קמח המצה המתובל לקחת כדור מבצק לשים מעט מהמילוי לגלגל לשטח למרוח מעט מהבצק ומעל קמח מצה במצב הזה ניתן להקפיא לטגן בעת הצורך

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *