קובה סלק

מתכון באדיבות גלה עדי קובה סלק 2 סלקים עטופים בניר כסף לאפות כשעתיים בתנור (נותן צבע עז וטעם ניפלא לסלק) 1 סלק מקולף ומגורר לא מבושל למעטפת 2 כוסות סולת 3/4 כוס ג'רישה מושרית כחצי שעה וסחוטה מלח. לעבד לבצק נוח לעבודה ואם צריך להוסיף מים לקחת בצק בגודל כדור פינג פונג להכניס מעט מהמילוי לכדרר לרוטב לטגן בצל גדול להוסיף 3 כפות סוכר מיץ לימון מרק עוף ומלח. יש להגיע לטעם חמוץ מתוק לחתוך קוביות את הסלק האפוי ולגרד את הסלק הלא מבושל. להרתיח כחצי שעה לתקן טעמים. להוסיף את הקובות המגולגלות להרתיח דקה לתת ערבוב קל להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *