קובה מקמח מצה כשר לפסח

קובה מקמח מצה כשר לפסח

למלית:
קילו בשר טחון
1 בצל גדול
צרור פטרוזליה
צרור עלי סלרי
מלח פלפל שחור גרוס מרק עוף אני מוסיפה מעט קינמון

לבצק:
1 שקית קמח מצה
3 ביצים
רבע כוס שמן
מים לפי הצורך
כפית מלח

לטגן את הבצל הקצוץ להוסיף את הבשר טחון ולפורר עם מזלג להוסיף את התבלינים והירק הקצוץ ולטגן היטב עד שכל הנוזלים יספגו

בקערה לשפוך את הקמח מצה הביצים שמן מלח ומים לפי הצורך הבצק צריך להיות נוח לעבודה לתת לו מנוחה לפחות 10 דקות לקרוץ כדור מהבצק ולפתוח על כף היד למלא עם כף בשר ולסגור הסגירה קלה בעזרת ידיים רטובות יותר נוח לזרוק למרק הרותח ולחכות שהקובה יצוף זמן הבישול של הקובה עצמו במרק רבע שעה בהצלחה
מתכון עינבל ניסים

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *