קבב מפורק ליום העצמאות

הקבב💟
,תודה לאריאלה גולדמן על המתכון

בנים שלי אומרים שאני מכינה קבב כמו בשכונת התקווה😻תנסו הוא טעים ממש⚘

מגישה קבב מפורק על פיתה צרובה עם עגבניה ,פלפל ,בצל צלויים עם שמן זית ומעל זילוף טחינה או…סתם ככה עם חומוס, צ'יפס ,סלט בפיתה💟

600 גר` שפונדרה (קשתית) ו-600 גר` צוואר טרי, טחונים ומעורבבים
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 בצל בינוני קצוץ דק, מטוגן במעט שמן, לקרר ולשמור גם את השמן
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית סודה לשתייה מומסת בשליש כוס מים פושרים

לערבב היטב את כל המצרכים, ליצור קציצות להניח ללילה במקרר ואחר כך להשתמש או להקפיא.

אני מכינה קבב על שיפודים ומניחה על פלאנצ'ה ,מחבת פסים או מנגל .מזהיבה משני הצדדים

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *