צ'יבורקי – כיסוני בשר גרוזינים

תודה ענקית למלי מאירוב וליאת עובדיה על המתכון ולקבוצת אמהות מבשלות ביחד.

מצרכים – צ'יבורקי – כיסוני בצק גרוזינים ממולאים בשר

בשר: חצי קילו בשר טחון בצל גדול כפית ורבע מלח כפית פלפל שחור חצי כפית בהרט או תבלין מעורב ירושלמי חצי כפית פפריקה לבצק: 3 כוסות קמח כפית ורבע שמרים יבשים כפית סוכר רבע כוס שמן כפית מלח שטוחה

אופן הכנה – צ'יבורקי – כיסוני בצק גרוזינים ממולאים בשר

לבשר: לטגן בצל גדול קצוץ להוסיף חצי קילו בשר טחון ולפורר עד שמאפיר להוסיף כפית ורבע מלח..כפית פלפל שחור..חצי כפית בהרט..או תבלין מעורב ירושלמי..חצי כפית פפריקה.. נטגן עד שאין נוזלים..והבשר מבריק משמן..לקרר!

לבצק: בקערה או במיקסר נשים 3 כוסות קמח להוסיף כפית ורבע שמרים יבשים..כפית סוכר נערבב ונוסיף כוס מים פושרים ורבע כוס שמן נלוש 3 דקות ונוסיף כפית מלח שטוחה.. נלוש ונוסיף מים בטיפות במידת הצורך עד שהבצק חלק נעים וגמיש.. נעשה כדור מהבצק ונלטף אותו בטיפונת שמן.. נניח מגבת עלייו לרבע שעה.. ניקח חתיכת בצק בגודל יותר קטן מפינג פונג מי ששוקלת אז 30 גרם כל חתיכה..נרדד למיני פיתה העיקר שיהיה דק מאוד..נמלא בכף מהבשר נסגור לחצי ירח נהדק עם מזלג את השוליים ונטגן בשמן חצי עמוק משני הצדדים.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *