פסטלים תפוחי אדמה ממולאים בבשר

הפסטלים לא נדבקים לידיים, נוחים מאד לעבודה בזכות טיפ חשוב.

 

המילוי: לטגן במעט שמן 2 בצלים קצוצים עד הזהבה יפה. להוסיף 1 ק"ג בשר טחון, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה ו – 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ. לתבל בכפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס וחצי כפית כורכום. לטגן ולפורר את הבשר על אש גבוהה עד צימצום הנוזלים. להניח בצד לקירור מוחלט.

 

לבשל 9 תפוחי אדמה עם הקליפה עד ריכוך. לקרר, לקלף ולמעוך לפירה. להוסיף חצי חבילה פטרוזיליה וחצי חבילה כוסברה קצוצים דק, מיץ סחוט מחצי לימון. להוסיף 5 ביצים, 1 כוס פירורי לחם לבנים ורבע כוס פירורי לחם מוזהבים . והטיפ החשוב שקיבלתי מהשף Moti Shokron הוא להוסיף: 3 כפות קורנפלור. (תודה מוטי). לתבל בכפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית פלפל לבן גרוס ורבע כפית כורכום. לערבב היטב את כל העיסה ולהניח במקרר ל – 20 דקות לספיגת החומרים.

בידיים רטובות לקחת כדור מהעיסה, למלא ולסגור ואז לשטח מעט.

לטגן בשמן בגובה 2 – 3

 

ו..זה הכל

תודה רבה רבה לאילנה לוי על המתכון המהמם

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *