פיתות לפסח

פיתות לפסח של שרה יוסף האלופה
תודה על שיתוף המתכון ברשת.

מצרכים:

פיתות לפסח 3 כוסות קמח תפוח אדמה 1 כוס קמח מצה דק 2 כף סוכר 1/2 כף מלח 1 כפית אבקת אפיה כשר לפסח 1/2 כפית סודה לשתיה 3 וחצי כוסות מים פושרים 1 ביצה אופן הכנה – פיתות לפסח להכניס הכל לקערה ולערבב היטב – עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים לחמם היטב מחבת טפלון לקחת מצקת מלאה מהבלילה ולשים במחבת בערך 4 דקות ואז להפוך לצד השני כשמוכן להוציא להניח על מגבת ולעטוף

label$ s

על הסופר

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *