עוגת שמרים שוקולד

שמרים שוקולד תודה ליפה דוידיאן סבירינה סעדון

מתכון לעוגת שמרים קילו קמח 2כפות שמרים יבשים כוס סוכר כוס שמן חד פעמית שתיה חמה 3 ביצים גדולות בערך 2 כוסות מים 1סוכר וניל חצי כפית מלח אופן ההכנה לשים בקערת המיקסר קמח שמרים סוכר וסוכר וניל לערבב להוסיף כוס מים ביצים להתחיל ללושכשתיי דקות להוסיף שמן להמשיך ללוש עוד 3דקות להוסיף להוסיף את המלח ומים כמה שצריך מהכוס השניה עד לקבלת בצק רך ונעים בסך הכל 10דקות לישה להתפיח שעה לחלק למרוח שוקולד ולפזר חלבה לגלגל לתת תפיחה של חצי שעה למרוח ביצה עם קצת סוכר ולפזר שומשום לאפות עד שמזהיב להוציא ולמרוח למעלה סירופ לסירופ כוס מים חצי כוס סוכר וקצת מיץ מלימון לבשל כמה דקות למרוח על העוגה או הרוגלך כשמוצאים מהתנור בהצלחה

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *