עוגת שוקולד קוקוס

מרכיבים

6 חלבונים (הלבן)

2 כוסות קוקוס

כוס סוכר

לערבל את כל המרכיבים 2-3 דקות

להניח בצד

לקחת קערה ולשים 6 חלמונים (הצהוב)

חצי כוס שמן

4\3 כוס סוכר

אבקת אפיה

סוכר וניל

כפית רום

2\1 כוס יין אדום מתוק

כוס קמח כוסמין לבן נפלאות

חצי כוס קקאו

 

הוראות הכנה

לערבב את החלמונים עם שאר המרכיבים היטב

לקחת תבנית לשמן אותה לשים את התערובת החומה ומעליה את התערובת הקוקוס ולדפוק בעדינות על השולחן שיהיה אחידות בעוגה

לשים בתנור 180 מעלות 20-25 דקות בערך לעקוב העוגה לא אמורה להיות שחומה רק שאם שמים קיסם שיצא נקי

לגנאש

קופסה קטנה של קצפת צמחית או שמנת

וחבילה וחצי של שוקולד מריר עלית לשים במיקרו או על הגז עד שזה מעט מומס לערבב היטב ולשפוך על העוגה שהיא יוצאת.

 

תודה לחני שושני על המתכון

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *