עוגת שוקולד ושקדים בציפוי קצפת וגאנש

קרדיט לאיציק ואנש

עוגת שוקולד ושקדים בציפוי קצפת וגאנש
לעוגה:
250 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות שקד מולבן טחון
3 כפות קוקוס
1 כף אבקת אפיה
לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
לגאנש:
100 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה 38%
הכנה:
ממיסים בבן מארי שוקולד וחמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.
מקציפים חלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד המומס ומוסיפים חלמונים, שקדים, מיץ תפוזים ואבקת אפיה. מערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית 26 עגולה משומנת ואופים ב – 170 מעלות בין 30 ל – 40 דקות עד לקבלת קיסם מעט לח.
לקרר את העוגה.
מקציפים את כל מרכיבי הציפוי ומורחים על העוגה.
מכניסים למקרר להתייצבות לחצי שעה.
ממיסים את השוקולד מריר עם השמנת המתוקה ושופכים את הגאנש בצורה אחידה מעל הקצפת.
בתיאבון!!! קרדיט איציק וואנש

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *