עוגת קרמבו

מרכיבים

5 ביצים 3/4 כוס סוכר

אינסטנט וניל

אינסטנט שוקולד

3/4 כוס סוכר

2 שמנת מתוקה

100 גר' שוקולד מריר

כוס חלב

 

הוראות הכנה

מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב מוסיפים חלמונים ואת האינסטנט שוקולד.

מעבירים לתבנית 26 אופים כ3/4 שעה חום 175.

לאחר קירור מכינים קרם אינסטנט + שמנת וחצי +

כוס חלב ומעל הקצפת ממיסים שוקולד עם חצי שמנת שנשארה ומצפים מלמעלה.

 

מתכון באדיבות טלי רויטל יעקב

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *