עוגת פירורים וגבינה

לפירורים: 2.5 כוסות קמח, 1 אבקת אפיה, 2 סוכר וניל, חצי כוס סוכר, 2 ביצים שלמות ו-200 גר' חמאה חתוכה לקוביות.
לעבד את כל החומרים ביחד רק עד קבלת פירורים.
להניח חצי מכמות הפירורים בתבנית עגולה 26 משומנת ולהדק מעט.
את החצי הנותר לפזר על נייר אפיה בתבנית. לאפות ב-180 מעלות את שתי התבניות כעשרים דקות או עד שהם מזהיבים.

מילוי הגבינות: להקציף ביחד: 1 שמנת מתוקה, 1 שמנת חמוצה, 1 חב' אינסטנט פודינג וניל, להוסיף בהדרגה 1 כוס סוכר, 1 סוכר וניל. להקציף לקצף יציב. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף 500 גר' גבינה לבנה 5 אחוז ו- 1 כף תמצית וניל. לערבב עד לאיחוד החומרים.
כשהפירורים שנאפו התקררו, לשפוך מעל את הגבינות ומעל לפזר את שאר הפירורים. לכסות ולשמור במקרר.
העוגה טעימה יותר לאחר יומיים שלושה אחרי שספגה את כל הטעמים.

תודה לאילנה לוי על העוגה הנפלאה

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *