עוגת הבית

עוגת הבית קרדיט ל- Ayelet Maman האלופה

להדליק תנור על אפייה למעלה ולמטה 170 מעלות, להמיס דקה במיקרו 1 שוקולד מריר עם 4 כפות שמנת מתוקה (חלבי או פרווה) לערבב היטב ולשמור בצד. להקציף 4 ביצים L על המהירות הכי גבוהה ולהוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהקציף כמה דק עד לקציפה תפוחה ובהירה, להנמיך למהירות בינונית ולהוסיף 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, 3/4 כוס שמן בהדרגה, 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי, שתים ורבע כוסות קמח תופח (או קמח רגיל עם 1 אבקת אפייה) להקציף מעט עד לאיחוד בלבד, לחלק את הבלילה ל2 להוסיף לחצי אחד את השוקולד שהמסנו ולהקציף לאיחוד, לשמן היטב תבנית 24 ולשפוך חצי מהלבן, ואז חצי מהחום, ושוב חצי לבן וחצי חום ולאפוץ בערך 40-50 דק, לבדוק שיוצא קיסם יבש, בהצלחה

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *