עוגת גבינה מושלמת

תודה לג'קלין פדלון על המתכון

קבלו מתכון לעוגת גבינה מושלמת על בסיס טורט בסיר ג'חנון

מצרכים הדרושים לתחתית
50 גרם קמח
50 גרם סוכר
1/2 שקית אבקת אפייה
2 ביצים מופרדות
30 גרם חמאה

מצריכים עוגת גבינה
7 ביצים xl מופרדות בטמפרטורת החדר
750 גרם גבינה 9%
1 גבינה נפוליון
1 שמנת חמוצה
1 וחצי כוס סוכר
5 כפות קורנפלור
2 כפות פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח

אופן ההכנת
התחתית:.
1)מקציפים את החלמונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח מוסיפים את החמאה הקמח אבקת אפייה עד לאיחוד.

2)מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד ליציבות ומוסיפים אותם לחלמונים ומערבבים עד לאיחוד.

3)שופכים את הבלילה לסיר ג'חנון בקוטר 22 ס"מ מרופדת בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים 15 דק עד להזהבה.

4) מערבבים במיקסר את הגבינות .
החלמונים, קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל עד שאין גושים .

5)מקציפים את החלבונים עם קורט מלח וסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי ובתנועת קיפול .

6)מכניסים את התערובת החלבונים לתערובת הגבינות בשלוש פעמים בעדינות עד לאיחוד.

7) שופכים את הבלילה על הטורט המבושל

8)שופכים מים רותחים בתבנית בתחתית התנור .
ואופים 15 דק.
ראשונות על טורבו בתנור שחומם מראש ל210 מעלות .
לאחר מכן מורידים את החום ל150 מעלות לאפייה רגילה ללא טורבו זה אומר אפייה של פעם פס למעלה פס למטה לעוד שעה עד שעה ורבע ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי לאחר מכן מכניסים אותה לקירור להתייצבות לכמה שעות מומלץ ללילה.
שלם.

9)מניחים מגש על הסיר ,הופכים את העוגה מחלצים בקלי קלות ,מסירים את בנייר אפייה ומניחים תחתית הגשה ושוב הופכים את העוגה ומסירים את רצועות נייר אפייה סביב

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *