עוגת גבינה ולוטוס טבעונית

קארין סולימני תחתית:
לטחון חבילת ביסקיויט לוטוס לפירורין דקים, להוסיף 4 כפות ממרח לוטוס ו3 כפות שמן קוקוס ולהדק לתבנית
למלית:
להקציף שמנת צימחית להקצפה 500 מל עם 2 פודיניג וניל, כף אבקת סוכר,כפית תמצית וניל וכוס חלב צימחי (ממליצה על קמיליה)
לאחר שהגיע לקצפת נהייתה חזקה מוסיפים גבינת שמנת טופותי וממשיכים להקפיץ לתערובת חלקה (טועמים אם מספיק מתוק אם לא מוסיפים קצת אבקת סוכר ומקציפים עד לתערובת חלקה)
שמים על העוגה ומכניסים להקפאה
לציפוי:
לאחר שהעוגה קפאה מחממים במיקרו ממרח לוטוס ושופכים על העוגה בצורה אחידה (שופכים באמצע ומנענעים את העוגה שיגיע לכולה, צריך לעשות מהר כי זה הממרח נקפא מהר על העוגה)
מכניסים למקפיא ומעבירים למקרר שעתיים לפני הגשה.
בתאבון

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *