עוגת גבינה בסקויט טבעונית

מתכון באדיבות עדי וינטר

תחתית: לטחון שרוול פתי בר במעבד מזון עם 2 כפות שמן קוקוס ורבע כוס חלב כלשהוא. להפסיק כשנהייה פירורים גדולים, להדק לתבנית ולשלוח למקפיא (לשמור קצת מהביסקוויטים ללמעלה) להקציף- חבילת טופוטי שמנת, חבילת אינסטנט פודינג, קצפת צימחית אחת, קופסת גבינת סויה של תנובה וקצת חלב סויה. למרוח שכבה על הביסקוויטים ולמקפיא. לטחון חבילת תותים ולשים בסיר על אש קטנה עם שתי כפות סוכר וכפית אגר אגר. לערבב כל הזמן עד שמסמיך ולכבות. לחכות קצת שיתקרר, לשפוך על שכבת הקרם ולמקפיא. ואז למרוח עוד שכבה מהקרם. מעל פירורי ביסקוויטים, תותים ומה שרוצים

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *