עוגת גבינה אפויה

תודה לישראלה אזולאי על המתכון המקסים

עוגת גבינה אפויה מהירת הכנה
לחמם תנור ל170 מעלות.
לשמן תבנית בקוטר 26.
במעבד מזון,לטחון דק 250 גרם עוגיות פתיבר.
להמיס 100 גרם חמאה,ולערבב עם הפירורים.
להדק לתחתית התבנית,ולהכניס לאפייה של 5 דקות.
בקערה לערבב עם מטרפה ידנית:
3 ביצים עם כוס סוכר.
להוסיף חבילת אינסטנט פודינג וניל ו750 גרם גבינה 9%.
לערבב טוב ולשפוך מעל התחתית אחרי שנאפתה 5 דקות.
נאפה את העוגה שעה.
אחרי שעה נוציא מהתנור ונצפה בציפוי של:
3 שמנת חמוצה מעורבבת עם 3 כפות סוכר.
נמרח בעדינות מעל,ונכניס לתנור לעוד 5 דקות.
נוציא מהתנור,נצנן ונכניס למקרר להתיצבות.
חג טעים ושמח

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *