עוגת גבינה אוכמניות טבעונית

באדיבות אירית קאשי

עוגת "גבינה" קרה עם אוכמניות תחתית- 200 גרם ביסקוויטים פתי בר גרוסים גס -30 גרם שמן קוקוס מומס 5 כפות חלב סויה 1 כף גרידת לימון לערבב טוב טוב ולשטח בתחתית התבנית ולהכניס למקפיא. מילוי 250 גרם גבינת סויה ביתית או קנויה(אני הכנתי מחלב סויה) 500 מ"ל קצפת צמחית במתיקות מעודנת (השף הלבן) 1 אינסטינט פודינג וניל 1/2 כוס סוכר 1 כף גרידת לימון להקציף את הקצפת עם הסוכר כדקה, להוסיף את שאר החומרים ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. לצקת את הקצפת על תחתית הפתי בר ולהחזיר למקפיא. ציפוי חבילת אוכמניות קפואה (300 גר') 4 כפות סוכר 1 כפית מיץ לימון סחוט טרי 2 כפיות קורנפלור מומסות בשליש כוס מים לשים בסיר קטן אוכמניות וסוכר, לערבב ולהביא לידי רתיחה. להוסיף מיץ לימון וקורנפלור מומס במים, להרתיח שנית ולבדוק שהעסק מסמיך. לקרר היטב. לצקת מעל העוגה, לשמור במקפיא. להוציא את העוגה למקרר שעה לפני ההגשה

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *