עוגיות תמרים

רכיבים:

5 כוסות קמח רגיל

200 גר' מרגרינה /חמאה (רכה) 1 כף סוכר

1/2 כוס שמן

1/2 כוס מים

1/4 כוס אבקת סוכר

2 סוכר וניל

1 אבקת אפיה

 

למילוי: ממרח תמרים

אגוזים גרוסים

אבקת סוכר

 

אופן ההכנה לתוך קערה להכניס את כל החמרים ללוש לקבלת בצק אחיד….

לחלק את הבצק ל-3 כדורים . ..

לרדד למלבן ..

למרוח ממרח תמרים כמה שאוהבים…

לפזר אגוזים לגלגל לרולדה לחתוך עוגיות …

.להעביר לתבנית אפיה ולאפות בחום 180 מעלות טורבו עד להזהבה..

לאחר האפיה לקשט באבקת סוכר…בהצלחה.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *