סברינה כמו של פעם

הוראות הכנה ומרכיבים

ל12 יחידות בתבנית שקעים או מאפינס אישיים.
בקערה לערבב עם מטרפה ידנית.
1כוס קמח
2 ביצים
חצי כוס סוכר
1 מיכל יוגורוט
1 אבקת אפיה.
לשמן תבניות אישיות ולאפות ב170 מעלות.
אם רוצים אפשר בתבנית מס 24.אבל לא מתפרקת כי צריך לשים סירופ.
למי שרוצה בצק פרווה
4 ביצים
3/4כו סוכר
3/4 כו שמן
1 אבקת אפיה
1סוכר וניל
2 1/2 כוסות פירורי לחם רגילים
3 כפות קמח.
הכוס היא חד פעמית לשתיה חמה.
סירופ לסברינה:
3/4כוס סוכר
1כוס מים
חצי בקבוק רום
להביא לרתיחה ולקרר
לחלץ את הסברינות בזהירות לשים בתבנית ולשפוך מעל את הסירופ.
מה שנשאר לשפוך לתבנית ולחכות אל דאגה זה נספג.
אם עושים עוגה שלמה איך שמוציאים לשפוך 3/4 כוס מי ברז וגם את הסירופ.
אל דאגה הכל נספג.
לוקחים ריבה או קונפיטורת תות מערבבים עם מעט מים חמים כד שיהיה קל לעבוד וממלאים או מורחים את הריבה לפני הקרם.
קרם:
1שמנת מתוקה
כוס חלב
פודינג וניל
לההקציף לקרם יציב ולהזליף כרצונכם.
פשוט מעדן ומאוד קל🌹🌹🌹🌹

 

תודה לחני קונאשוילי על המתכון המדהים

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *