נודלס טעים ומהיר

מצרכים:

פיטריות טריות
פלפל
קישוא
גזר
שום
בצל
בצל ירוק
ג’ינג’ר
נודלס איטריות להקפצה
רוטב אסייתי לבחירתכם
סויה

שמן סומסום
מעט סומסום לקישוט

הכנה מהירה:

 

מכינים את הנודלס לפי ההוראות (2-3 דקות במים רותחים)

במחבת מחממים שמן, מוסיפים שום, בצל, ובזמן שהם מתאחדים שם, חותכים את הפטריות ישר לתוך המחבת (2/3 פרוסות לאורך, תלוי בגודל הפטריה) ושאר הירקות.

מוסיפים את הרוטב האסייתי והסויה.

מקפיצים יחד עד שהפטריות מתכווצות, ומוסיפים את הנודלס.

מערבבים ומגישים.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *