טירמיסו לוטוס

איילת ממן

לערבב בקערה 300 גר גבינת שמנת טבעית( כמה שפחות מלוחה, אני קונה במשקל) להוסיף 1/4 כוס סוכר ולערבב היטב עד שהגבינה קצת מתרככת והסוכר נמס. להקציף 1 שמנת מתוקה עם כוס חלב ו1 אינסטנט פודינג וניל לקצפת ולהוסיף 2 כפות לוטוס שהומס חצי דקה במיקרו (אפשר לוותר) ולהמשיך להקציף ליציבות. להעביר 2/3 קצפת לקערת הגבינה ולערבב בתנועות קיפול. לשפוך בצלחת עמוקה כפית גדושה קפה מגורען ולשפוך כמה כפות מים רותחים שימס להוסיף מעל חלב קר. לקחת תבנית 20 ולרפד אתה בנייר אפייה בתחתית ובדפנות( לגזור בהתאם אם יש שקף עדיף מסביב). לטבול בישקוטים בחלב קפה שהכנו( חבילה מספיק) ולסדר כמו פאזל בתחתית כי התבנית עגולה . לשים מחצית מהקרם שהכנו ולשטח לעשות קומה שנייה של ביסקוטים טבולים בחלב קפה ולשים את החצי השני של הקרם ולשטח, את ה1/3 קצפת שנשארה לנו להעביר לשקית זילוף עם צנטר חלק ולזלף בעדינות, ולקרר ללילה, לפני ההגשה לפדר באופן שווה קקאו (אני מיהרתי ושמתי 3 שעות בפריזר וכבר היה מוכן להגשה) בהצלחה איילת

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *