טורטיות ממולאות בשר טחון ברוטב פטריות

המתכון באדיבות דורית אלישע

פטריות טריות חתוכות לקוביות חבילת טורטיות (12 יחידות) כף שמן זית שן שום כתוש פלפל ירוק חריף קצוץ 2 בצלים קצוצים 500 גר בשר טחון 50 גר צנוברים קוליים לתבול: מלח, כורכום, פפריקה מתוקה, כמון, כפית אבקת מרק עוף, 2 כפות רוטב סויה חצי צרור פטרוזיליה כף קמח כף מים 1 ביצה פרורי לחם לרוטב: פטריות טריות חתוכות חצי שקית רוטב פטריות למילוי: 1. פטריות טריות חתוכות לקוביות, מוקפצות עם כף שמן זית ושן שום כתוש, להוסיף פלפל ירוק חריף קצוץ, להניח בצד. 2. לטגן 2 בצלים קצוצים לשקיפות, להוסיף 500 גר בשר טחון ועם מזלג לפורר עד לשינוי הצבע של הבשר, להוסיף את הפטריות והפלפל החריף, 50 גר צנוברים קוליים, לתבל מלח, כורכום, פפריקה מתוקה, כמון, כפית אבקת מרק עוף, 2 כפות רוטב סויה. 3. לטגן 5 דקות לספיגת הטעמים. לקצוץ חצי צרור פטרוזיליה, להוסיף ולברר. למלא כל טורטיה ב-2 כפות גדושות מהתערובת לקפל בצדדים ולגלגל. 4.בקערה קטנה לערבב כף קמח, כף מים, ולמרוח ביצה בקצה להדבקה. בצלחת לערבב פרורי לחם מוזהבים עם שומשום לטבול בביצה ובפרורים ולטגן בשמן לא עמוד לצבע זהוב. להניח על נייר סופג. לרוטב: פטריות טריות חתוכות וחצי שקית רוטב פטריות לבשל כמה דקות עד שמסמיך.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *