זנגולה לראש השנה

זנגולה
באדיבות גילה עדי

זנגולה נוטפת דבש הכי ראש השנה,

לבצק:

3 כוסות קמח
כף שטוחה שמרים
כף סוכר
כפית מלח
מים 2 כוסות
צריך להגיע למירקם של פנקייק אז אם צריך יש להוסיף מים
להכין בצק לכסות בנילון נצמד להתפחה
למלא בקבוק פלסטיק עם פיה להרתיח בסיר סוטאז שמן
לזלף בצורת שבלול מהפנים כלפי חוץ

לסירופ 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים גרידת תפוז 2 כפות דבש
להרתיח אחרי טיגון לשים במסננת להגרת השמן לטבול כל זנגולה בסירופ ולפזר סומסום קלוי.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *