בורקס פילאס גבינה

בורקס פילאס גבינה תודה לישראלה אזולאי על המתכון

מחממים תנור מראש ל190 מעלות. בצק פילאס תורכי (600 גרם)מופשר לילה במקרר. אנחנו חוצים אותו לשניים,ומרדדים כל עלה מעט לצדדים. על תבנית תנור,מניחים נייר אפיה ומשמנים קלות בספריי שמן. מניחים עלה אחד שרידדנו,ועליו שופכים את המילוי ומשטחים. למילוי הגבינות:בקערה מערבבים: 1 גבינת שמנת טבעית 25%(השתמשתי בנפוליון) 1 גבינה לבנה 5%(250 גרם) גביע שמנת חמוצה(200 גרם) 200 גרם צהובה מגורדת 150 גרם בולגרית מגורדת 2 ביצים 2 כפות קמח פלפל שחור לערבב הכל היטב ולשטח על העלה שבתבנית. מעל להניח את העלה השני,ולהדק בקצוות. למרוח ביצה טרופה,לפזר שומשום וקצח,ולאפות עד הזהבה יפה. לצנן מעט להתיצבות,לחתוך לריבועים ולהתענג על כל ביס.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *