בורקס במילוי בשר ופיטריות מבצק ספידי

המילוי: לטגן 2 בצלים קצוצים ולהוסיף חצי קילו בשר טחון וחופן פטרוזיליה קצוצה. להוסיף פיטריות חתוכות מקופסה אחת ולתבל במלח פלפל ופפריקה. לטגן עד לאידוי כל הנוזלים ולקרר.

 

הבצק: חצי קילו קמח, 1 כוס מים חמים, 1 כוס שמן וכפית מלח. ללוש את הבצק. לחלק ל -3 חלקים. כל חלק לגלגל לגליל ולחתוך עיגולים בעובי 2 – 3 ס"מ.

על משטח נקי – אין צורך לקמח או לשמן כי הבצק נוח ולא נדבק. לרדד כל עיגול לעלה, למלא כף מהמילוי, לסגור היטב ולמרוח מעל ביצה ושומשום. לאפות ב 180 מעלות עד שמזהיבים.

תודה רבה לאילנה לוי האלופה על המתכון

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *