בויוס – בורקס טורקי

תודה רבה לעינת חנניה על המתכון
קילו קמח
כפית מלח
2 וחצי כוסות מים
אופן ההכנה:
להתחיל במיקסר קמח, ולהוסיף את המלח עם 2 כוסות מים.
ללוש את זה מספר דקות, לפחות 10 דקות .
לפי הצורך להוסיף את המים.
(**הבצק צריך להיות טיפה דביק**)
אחרי שהבצק ניהיה יפה וחלק, לתת לו לנוח כרבע שעה.
ליצור עיגולים ולהניח אותם בתבנית עם שמן בנדיבות.
לחכות בין שעה וחצי לשעתיים.
ולעבוד לפי התהליך שצולם מנקודה זו.
בהצלחה לכולם!

מתכון למילוי: תפוחי אדמה
לבשל 5 תפוחי אדמה
למעוך אותם כמו פירה
להוסיף גבינת סקי 5% כ-300 גרם
לערבב ביחד
להוסיף קצת מלח
ביצים לפי הצורך (כ2-3 ביצים)
בהצלחה

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *