בוואריה

בוואריה – שרה מקמל

בוואריה אמיתית
הכי נוסטלגית שיש ממש בוואריה של פעם,להתמוגג על כל ביס וביס הנאה מושלמת .
מיוחדת מאוד , בלי ביצים בלי גבינות , בוואריה אליפות,
הכי טעימה שיש בוואריה מדהימה , חובה לטעום כדי להבין …

מתכון ומצרכים / sara Makmal
1 ליטר חלב
1/2 כוס סוכר
2 שקיות ג׳לטין
2 וחצי מיכלים של שמנת מתוקה
לקישוט
סירופ שוקולד
1 כוס אגוזי מלך שבורים גס, מי שמעדיף משהו אחר בחירה שלו.
הכנה
בסיר שמים את החלב , הג׳לטין והסוכר מביאים לרתיחה תוך כדי עירבוב להמסת הסוכר והג׳לטין.כאשר מתחיל לבעבע מורידים מהאש ומניחים להתקררות מוחלטת.
מקציפים את השמנת לקצף נוקשה ויציב,
מעבירים את החלב לקערה ומתחילים להכניס פנימה את הקצפת בעדינות תוך כדי עירבוב לבלילה חלקה ומאוחדת לגמרי, מעבירים למגש פיירקס (זה רוקד מידי
לא להתרגש)
מכסים בנייר כסף או ניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה להתייצבות מוחלטת.
הגשה
מפזרים למעלה אגוזים , סירופ שוקולד וזה פשוט מדהים.
בהצלחה ותהנו

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *